TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Aktualno

> Domov > Aktualno

AKCIJA: PRVIH 6 MESECEV KAR 50% POPUSTA NA RAČUNOVODSKE STORITVE

14.09.2015 - Ne zamudite akcije za naše nove stranke - prvih 6 mesecev boste lahko koristili popust v višini 50 % na vse naše računovodske storitve v našem računovodskem servisu!

Primarne storitve našega računovodskega servisa izhajajo iz področja računovodstva, ki je zelo pomemben sestavni del poslovanja. Računovodske storitve in računovodsko svetovanje opravljamo tako za samostojne podjetnike, kmete, zasebne športne delavce, društva, zavode, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, kot za mikro, mala, srednja in velika podjetja.

Zavedamo se, da je dobro računovodstvo eden od pogojev za doseganje dobrih poslovnih rezultatov, zato si nenehno prizadevamo za vrhunske storitve in uspeh naših poslovnih partnerjev. Našim poslovnim partnerjem omogočamo vodenja brezpapirnega računovodstva. Dokumente dostavljajo elektronsko in za njih se vodi elektronski register.

Prav tako je možen dogovor o vodenju E računovodstva. Po dogovoru omogočamo oddaljen dostop do lastnih baz za lažje, hitrejše in bolj racionalno delo.

Delo opravljamo s program Pantheon.


AKCIJA: Prvih 6 mesecev 50% popusta na računovodske storitve! Za več informacij nas pokličite na 01 / 62 01 700 ali nam pišite na info@faktura.si 


Zadnje novice