TEL: 01 / 62 01 700        MOB: 041 / 652 556        E-MAIL: info@faktura.si

Naše storitve

> Domov > Naše storitve
Naše storitveMed temelje vsakega uspešnega podjetja ali podjetnika spada tudi urejeno računovodstvo. To področje mora biti urejeno še pred pričetkom dejavnosti, saj se na podlagi aktualnih in uporabnih informacij lažje sprejema pomembne poslovne odločitve. Računovodstvo je dejavnost, ki se ukvarja z vrednostnim spremljanjem, proučevanjem in izražanjem poslovnih dogodkov ter njihovo analizo. Računovodstvo mora nuditi pomoč pri reševanju problemov, pri pripravi poslovnih načrtov in iskanju novih poslovnih priložnosti.

Računovodski servisi zaradi specializacije delovanja na računovodskem in finančnem področju in zaradi reševanja podobne problematike v večjem številu podjetij lahko nudimo partnerjem kakovostne računovodske storitve in to za nižjo ceno, kot če bi se računovodstvo samostojno izvajalo v podjetju. Poleg tega lažje sledimo spremembam zakonodaje in možnostim optimiziranja davčnih bremen pri poslovanju.

Ker nas ženeta predanost in strokovnost, si močno prizadevamo za vaše zaupanje in zadovoljstvo. Odlikujejo nas individualen pristop, strokovnost, prijaznost, izkušnje in nenehno delo na dobrem partnerskem odnosu. Strankam nudimo optimizacijo storitev knjigovodstva, računovodstva, kadrovskega, davčnega, poslovnega in finančnega svetovanja. Storitve pa opravljamo tako za samostojne podjetnike, kmete, društva, zavode, zdravnike in zobozdravnike, odvetnike in notarje, mikro in mala kot tudi srednja in velika podjetja. Storitve opravljamo v naših poslovnih prostorih, v poslovnih prostorih stranke, po dogovoru. Omogočamo tudi oddaljen dostop do baze podatkov stranke in oddaljeno delo – E - računovodstvo.


AKCIJA: Prvih 6 mesecev 50% popusta na računovodske storitve! Za več informacij nas pokličite na 01 / 62 01 700 ali nam pišite na info@faktura.siNudimo možnost brezpapirnega računovodstva.


Kaj je brezpapirno računovodstvo?

Brezpapirno računovodstvo je programska aplikacija, ki omogoča elektronsko arhiviranje dokumentov. Primerno je za uporabo vsem podjetnikom, ki želijo delovati fleksibilno in čim hitreje.

Brezpapirno računovodstvo omogoča, takojšen dostop do arhivskih dokumentov, brez potrebe po fizičnem iskanju in iskanju po fasciklih.

Zakaj brezpapirno računovodstvo?
  • vaši dokumenti ne zapuščajo podjetja, niti se nenadzorovano ne kopirajo,
  • ohranjate nadzor nad dokumenti
  • vsi dokumenti so na enem mestu – v vaši pisarni,
  • takojšen dostop, kadarkoli
  • enostavno iskanje dokumentov
  • elektronska izmenjava dokumentov tudi med drugimi podjetji
  • nič več pošiljanja po pošti
  • prihranek na času in potnih stroških,
  • dokumente skenirate sami in jih ne dostavljate v računovodski servis
  • elektronsko arhiviranje poslovne dokumentacije,


Računovodske storitve

Primarne storitve našega računovodskega servisa izhajajo iz področja računovodstva, ki je zelo pomemben in sestavni del poslovanja podjetja.
več o teh storitvah


Davčno svetovanje

Naši strokovnjaki, davčni svetovalci, s celostnim pristopom poskrbijo, da so vaše davčne obveznosti popolnoma optimizirane in čim nižje
več o teh storitvah


Kadrovske storitve

Optimalno ravnanje s človeškimi viri je lahko plod strateškega in kontinuiranega delovanja na tem področju
več o teh storitvah


Poslovno svetovanje

Z dobrim nasvetom in vodstvom se tudi dobre ideje lažje in hitreje uresničijo.
več o teh storitvah


Računovodski nadzor

Računovodski nadzor pride v poštev predvsem za srednja in velika podjetja, ki sicer imajo svoje lastno računovodstvo, vendar potrebujejo zunanji nadzor ali pomoč.
več o teh storitvah